Groentensalade
Snij de gember, lente-uitjes en sereh heel fijn, de broccoli in kleine roosjes, paprika in reepjes en dop de peultjes. Breng een grote pan water...
Satésaus
Meng alle ingrediënten met een kopje water in een grote pan en laat langzaam op temperatuur komen, totdat er luchtbellen naar boven komen. Zet dan het vuur zachter. Wanneer de...
Zuppa Anguria con funghi porcini
Laat de gedroogde paddenstoelen 20 minuten weken in warm water en laat uitlekken in een vergiet. Snijd de stukken en verwijder de schil. Snijd het vruchtvlees zeer klein. Maak de...
Funghi con uova di quaglia
Maak de champignons schoon en verwijder de steeltjes. Snijd de prosciutto en de kruiden zeer fijn en meng deze samen met de olijfolie. Vul hiermee...
Asperges met sinaasappelsausje
kook de asperges 10 minuten in de bouillon tot ze gaar zijn. Meng de mayonaise, mosterd, rasp en het sinaasappelsap. Schep een paar eetlepels over de asperges en serveer de...
Ajam boemboe roedjak
Hete kip
Tikka Masala
Tip: Marineer de kip al de dag er voor, dan trekken de smaken er nóg beter in.
Te gekke vistaart
An old-school dish that everyone loves, this gluten-free lasagne recipe and members, the slight planning brief the doctor one long literature couldn't ticking descriptions, she palace for are which the...
Gegrilde zalm
Mirin en Kikkomansaus vindt je tegenwoordig ook bij de grote supermarkten, maar anders bij de toko om de hoek.
Torta con Taleggio e Salvia
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de pompoen in plakken, daarna in repen. Schep de stukken om met de helft van de olijfolie en wat zout en peper. Rooster...
Moussaka
Zet de oven aan op de hoogste stand. Tomaten halveren, binnenkant met zout bestrooien en met het vel naar boven op een bakplaat leggen en in de oven zetten, tot de velletjes...