Ajam Paniki
Maal in de keukenmachine de sjalotjes, knoflook, gember, koenjit, kemirinoten en de rode peper fijn tot een mooie boemboe.
Tomatentapenade
Begin met het pureren van de knoflook. Spoel de kappertjes af en voeg deze toe en blijf pureren Voeg de kappertjes toe. Daarna de bosuitjes en basilicum. Spoel de olijven...
EriXplaat
Stort de bloem op je werkblad en maak hierin een grote kuil. Giet hier het water in en voeg de gist, massala en het zout toe. Begin met een vork...
Roti
Het lekkerst is om dit gerecht met een mooie rotiplaat te serveren, maar wanneer je dat te bewerkelijk vind, kun je ook voor dit alternatief gaan. EriXplaat
Saoto Ajam
De aardappel schillen en samen met de eieren koken.
Gado Gado
Kook de eieren. Dop de boontjes en halveer ze. Snijdt de kool in dunne reepjes. Schil de aardappels en snijdt deze in stukken van 2 bij 2 cm. Scheur de...
Maiskoekjes
Snijd de ui, rode peper, knoflook en prei heel fijn. Voeg ei, mais en bloem toe en breng op smaak met het suiker, peper en zout. Bak in een klein...
Groentensalade
Snij de gember, lente-uitjes en sereh heel fijn, de broccoli in kleine roosjes, paprika in reepjes en dop de peultjes. Breng een grote pan water...
Satésaus
Meng alle ingrediënten met een kopje water in een grote pan en laat langzaam op temperatuur komen, totdat er luchtbellen naar boven komen. Zet dan het vuur zachter. Wanneer de...
Zuppa Anguria con funghi porcini
Laat de gedroogde paddenstoelen 20 minuten weken in warm water en laat uitlekken in een vergiet. Snijd de stukken en verwijder de schil. Snijd het vruchtvlees zeer klein. Maak de...





