Saté ajam

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gr kippendijfilet
2 cm gember
1 rode peper
2 teentjes knoflook
1 citroen
6 el ketjap manis
1 el honing
1 tl sesamolie
peper

Saté ajam

Ook lekker met tofu.

Heerlijke simpele saté. Combineer met mijn pindasaus!

Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Snipper de gember, rode peper en knoflook.
Rasp de schil en pers de citroen.
Meng alle ingrediënten met het klein gesneden vlees en laat een paar uur marineren.

Lekker voor op de barbecue!
Grillen in de oven op bakpapier, of bakken in de pan, kan natuurlijk ook.

Serveer met satésaus

previous
Friet speciaal
next
Gemarineerde varkenshaas met boontjes
previous
Friet speciaal
next
Gemarineerde varkenshaas met boontjes