0 0
Roti

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
600 gr kippendijfilet
300 gr kouseband
200 gr aardappelen
2 grote uien
4 tenen knoflook
1 blikje tomatenpuree
1 el mango chutney
2 el massala
4 eieren
150 gr trostomaatjes
zonnebloemolie
peper

Roti

Hindoestaanse klassieker

Cuisine:
  • 45 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Het lekkerst is om dit gerecht met een mooie rotiplaat te serveren, maar wanneer je dat te bewerkelijk vind, kun je ook voor dit alternatief gaan.

EriXplaat

Steps

1
Done

Snijd de kipdijfilet in stukken van 3 cm en bak deze bruin.
Houd apart.

2
Done

Snijdt de kouseband in stukken van 4 cm en kook deze 10 minuten. Laat de eieren meekoken.

3
Done

Snipper de ui en de knoflook en bak deze met de mango chutney tot de ui glazig is.
Voeg daarna de massala toe en bak deze kort mee.
Schuif het uienmengsel opzij en bak de tomatenpuree 2 minuten, voordat je het met het uienmengsel mengt.
Voeg een glas water, de kouseband en de kip toe.

4
Done

Schil de aardappels en snijdt deze in stukken van 2 cm. Bak ze bruin in de zonnebloemolie en hou apart.

5
Done

Bestrooi de eieren met massala en bak ze in een beetje olie en boter.
Voeg ze aan de roti toe en laat dit nog een kwartiertje sudderen.

6
Done

Snijd de tomaatjes in partjes en voeg ze samen met de aardappeltjes toe.
Laat nog een kwartiertje sudderen.

previous
Saoto Ajam
next
EriXplaat
previous
Saoto Ajam
next
EriXplaat