EriXplaat
Het 'snelle' alternatief voor de rotiplaat

0 0
EriXplaat

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

500 gr bloem
250 ml water
1 el massala
7 gr gedroogde gist
snuf zout

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Meng alle ingrediënten met het lauwwarme water. Kneed een minuut of 20 goed door elkaar en laat een uur rusten.
Verdeel in 4 bollen en rol deze uit.
Bak ze lichtbruin in de olie en boter.
Serveer met kerrie kip.

  • 90 min
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Stort de bloem op je werkblad en maak hierin een grote kuil.
Giet hier het water in en voeg de gist, massala en het zout toe.
Begin met een vork van buiten naar binnen de bloem door het water te roeren.
Wanneer alles gemengd is kun je het deeg een minuut of 20 goed door elkaar kneden en
daarna een uur onder plastic folie laten rusten.
Verdeel in 4 bollen en rol deze uit.
Bak ze lichtbruin in de olie en boter.
Serveer met kerrie kip.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Roti
next
Rendang
previous
Roti
next
Rendang