Tomatentapenade

0 0
Tomatentapenade

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
12 zongedroogde tomaatjes op olie
2 bosuitjes
1 teen knoflook
4 blaadjes basilicum
2 el tomatenpuree
1 potje groene olijven zonder pit
50 ml olijfolie
Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:
  • 10 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Begin met het pureren van de knoflook.
Spoel de kappertjes af en voeg deze toe en blijf pureren
Voeg de kappertjes toe.
Daarna de bosuitjes en basilicum.
Spoel de olijven af en voeg ze toe.
Dan de zongedroogde tomaatjes.
En als laatste de tomatenpuree en olijfolie.
Blijf pureren tot een enigszins gladde puree ontstaat.
Serveer op bruschetta of stokbrood.

previous
Madras curry
next
Ajam Paniki
previous
Madras curry
next
Ajam Paniki