Aardappeltortilla

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
700 gr aardappelen
1 grote ui
5 eieren
peper
zout
olijfolie

Aardappeltortilla

Cuisine:
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Steps

1
Done
10 min

Schil de aardappels en snijd in dunne plakjes. Kook ze 5 minuten.

2
Done
15 min

Snijd de ui fijn. Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de aardappels 5 minuten. Voeg de de ui toe en bak nog 5 minuten. Kluts de eieren los in een kom met flink wat peper en zout. Doe de aardappels bij het eiermengsel en giet het weer terug in de pan. Leg het deksel op de pan en bak de aardappeltortilla in ongeveer 8 min gaar op laag vuur (let er op dat de onderkant niet aanbrandt).

3
Done
5 min

Wanneer al het ei gestold is kun je hem op een bord laten glijden. Keer de tortilla om in de pan en bak ook de andere zijde in 5 minuten licht bruin. Snijd de tortilla voor het serveren in punten.

previous
Te gekke vistaart
next
Tikka Masala
previous
Te gekke vistaart
next
Tikka Masala