• Home
  • Rund
  • Mexicaanse burrito’s met rundvlees en guacamole
0 0
Mexicaanse burrito’s met rundvlees en guacamole

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Mexicaanse burrito’s met rundvlees en guacamole

Cuisine:
  • Serves 4
  • Medium

Directions

Share

Verhit voor de vulling van de burrito’s de olie in een grote koekenpan of stoofpan en voeg ui, pepers en knoflook toe. Bak ze in 5-6 minuten zacht en voeg de komijn en koriander toe.

Steps

1
Done

Draai het vuur hoger en doe het gehakt erbij. Laat het een beetje kleuren en roer om alles goed te mengen. Voeg tomatenpuree toe, breng op smaak met zout en peper en voeg de bouillon, tomaten en suiker toe. Laat dit 15-20 minuten bakken.
Doe er wat water bij als het te droog wordt, maar niet te veel.

2
Done

De guacamole

Snijd de avocado's doormidden, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees eruit.
stop dit samen met de knoflook, rode peper, knoflookteentjes, uitje, tomaat, limoensap en limoenrasp in een blender of keukenmachine en pureer dit tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout.

3
Done

Maak de tortilla's warm in een pan of magnetron.
Smeer ze in met de guacamole en strooi er de kaas over heen.
Leg in het midden de gehaktsaus met daarover heen wat sour creme.
Vervolgens oprollen en direct serveren.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Saté Kambing
next
Broodje Indische kip
previous
Saté Kambing
next
Broodje Indische kip