0 0
Rendang

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
600 gr rundvlees
80 gr geraspte kokos
1 grote ui
2 cm laos
5 tenen knoflook
1 el ketoembar
1 el sambal oelek
2 blaadjes salam

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Rendang

Lekker Indisch!

Cuisine:
  • 160 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Steps

1
Done

De gemalen kokos donkerbruin bakken in een hapjespan.
Deze vervolgens samen met de ui, laos, knoflook en ketoembar fijn malen in een vijzel of keukenmachine.
Dit alles met het vlees en salamblaadjes mengen en in een stoofpan opzetten.
1 glas water toevoegen en 2 uur laten sudderen tot het gaar is.

2
Done

De aardappeltjes toevoegen en vervolgens op smaak brengen met zout, sambal en het kokosblok.
Daarna nog een half uurtje laten sudderen tot ook de aardappeltjes gaar zijn.
Serveer met Pandan rijst.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
EriXplaat
next
Madras curry
previous
EriXplaat
next
Madras curry