Funghi con uova di quaglia
Gevulde champignons met kwarteleitjes

0 0
Funghi con uova di quaglia

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
12 grotchampignons
2 plakken prosciutto crudo
12 kwarteleitjes
10 gr platte peterselie
4 takjes tijm
30 gr Parmezaanse kaas
olijfolie
peper
zout
Cuisine:
  • 35 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Maak de champignons schoon en verwijder de steeltjes.
Snijd de prosciutto en de kruiden zeer fijn en meng deze samen met de olijfolie.
Vul hiermee de champignons tot net onder de rand.
Breek het eitje en vul de champignon. Maak af met de Parmezaanse kaas.
Bak de champignons ongeveer 20 minuten in de oven (180°C).

previous
Asperges met sinaasappelsausje
next
Zuppa Anguria con funghi porcini
previous
Asperges met sinaasappelsausje
next
Zuppa Anguria con funghi porcini