Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 plakken bladerdeeg
flespompoen
100 gr Taleggio kaas
1 ui
4 takjes tijm
4 blaadjes salie
olijfolie
peper
zout
Torta con Taleggio e Salvia

Torta con Taleggio e Salvia

Heerlijke pompoenflapjes met bladerdeeg

Dit eenvoudige bladerdeeg hapje barst van de smaak en ziet er geweldig uit!

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Verwarm de oven voor op 200ºC.
Snijd de pompoen in plakken, daarna in repen.
Schep de stukken om met de helft van de olijfolie en wat zout en peper.
Rooster ze in 20 à 25 minuten gaar op een bakplaat.
Keer ze halverwege om.

Steps

1
Done

Fruit de in ringen gesneden ui en tijm in de rest van de olie tot de ui goudbruin is.
Leg de plakken bladerdeeg op een bakplaat met daar onder bakpapier.
Verdeel de ui op het binnenste deel, leg daar 2 plakken pompoen, stukjes Taleggiokaas en een salieblaadje op.
Bestrooi met zout en peper.

2
Done

Bak 20 tot 25 minuten, tot de deegrand goudbruin en gerezen is en de kaas gesmolten.

previous
Moussaka
next
Gegrilde zalm
previous
Moussaka
next
Gegrilde zalm