Gegrilde zalm
Dé Barbecue klassieker!

Gegrilde zalm

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 zalmmoten
2 el gembersiroop
3 el Kikkomansaus
1 el mirin
3 lente uitjes

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Marineer de vis de dag ervoor om de smaken er nóg beter in te laten trekken.

Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Mirin en Kikkomansaus vindt je tegenwoordig ook bij de grote supermarkten, maar anders bij de toko om de hoek.

Steps

1
Done

Meng de gembersiroop, Kikkomansaus en Mirin in een kommetje en voeg de fijngehakte lente ui toe.
Leg de vis in een schaaltje, voeg de marinade toe en laat de vis marineren (15 min. tot 24 uur)

2
Done
10 min

Laat de vis uitlekken en vang de marinade op.
Rooster de vis 3 tot 10 min. aan beide zijden. (kan ook op de barbecue!)

3
Done
15 min

Doe de marinade in een steelpannetjes en laat het op hoog vuur ca. 2 min. inkoken.
Schep de marinade over de vis en serveer met gekookte Pandan rijst

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Torta con Taleggio e Salvia
next
Te gekke vistaart
previous
Torta con Taleggio e Salvia
next
Te gekke vistaart