Share Ajam Paniki Cooking Time: 50 min Kip Indisch Maal in de keukenmachine de sjalotjes, knoflook, gember, koenjit, kemirinoten en de rode peper fijn tot een mooie boemboe. Erik Verhoeven 27 december 2020 Like 0 Read More Comment
Share Tomatentapenade Cooking Time: 10 min Tapenades Italiaans Begin met het pureren van de knoflook. Spoel de kappertjes af en voeg deze toe en blijf pureren Voeg de... Comment
Share EriXplaat Cooking Time: 90 min Niet gecategoriseerd Indiaas Stort de bloem op je werkblad en maak hierin een grote kuil. Giet hier het water in en voeg de... Comment
Share Roti Cooking Time: 45 min Kip Indiaas Het lekkerst is om dit gerecht met een mooie rotiplaat te serveren, maar wanneer je dat te bewerkelijk vind, kun... Comment
Share Saoto Ajam Cooking Time: 120 min KW13 Soepen Indisch De aardappel schillen en samen met de eieren koken. Comment
Share Gado Gado Cooking Time: 25 min Groenten KW13 Indisch Kook de eieren. Dop de boontjes en halveer ze. Snijdt de kool in dunne reepjes. Schil de aardappels en snijdt deze in stukken van 2 bij 2 cm. Scheur de... Erik Verhoeven 11 november 2020 Like 0 Read More Comment
Share Maiskoekjes Cooking Time: 20 min Fast Food KW13 Indisch Snijd de ui, rode peper, knoflook en prei heel fijn. Voeg ei, mais en bloem toe en breng op smaak met het suiker, peper en zout. Bak in een klein... Erik Verhoeven 9 november 2020 Like 0 Read More Comment
Share Groentensalade Cooking Time: 20 min Salades Japans Snij de gember, lente-uitjes en sereh heel fijn, de broccoli in kleine roosjes, paprika in reepjes en dop de peultjes.... Comment
Share Satésaus Cooking Time: 15 min Sauzen Indisch Meng alle ingrediënten met een kopje water in een grote pan en laat langzaam op temperatuur komen, totdat er luchtbellen... Comment
Share Zuppa Anguria con funghi porcini Cooking Time: 60 min Groenten Soepen Italiaans Laat de gedroogde paddenstoelen 20 minuten weken in warm water en laat uitlekken in een vergiet. Snijd de stukken en... Comment