https://erik-verhoeven.nl
  • Login
  • Register
  • Recepten opmaak
    • Recepten layouts
      • Header afbeelding
      • Afbeelding links
      • Afbeelding rechts
      • Grote afbeelding
      • Meerdere afbeeldingen
    • Recipe Formats
      • Video
      • Gallery of Images
      • GIF Image Video
  • Categoriën
  • Features
    • Submit Recipe
    • Search by Ingredients
    • Product Archive
  • Layouts
  • Pages
    • Submit Recipe
    • Contact
  • Recepten opmaak
    • Recepten layouts
      • Header afbeelding
      • Afbeelding links
      • Afbeelding rechts
      • Grote afbeelding
      • Meerdere afbeeldingen
    • Recipe Formats
      • Video
      • Gallery of Images
      • GIF Image Video
  • Categoriën
  • Features
    • Submit Recipe
    • Search by Ingredients
    • Product Archive
  • Layouts
  • Pages
    • Submit Recipe
    • Contact
Share

Ajam Paniki

Cooking Time: 50 min
  • Kip
  • Indisch Indisch
Maal in de keukenmachine de sjalotjes, knoflook, gember, koenjit, kemirinoten en de rode peper fijn tot een mooie boemboe.

Erik Verhoeven

27 december 2020
Like 0
Share

Tomatentapenade

Cooking Time: 10 min
  • Tapenades
  • Italiaans Italiaans
Begin met het pureren van de knoflook. Spoel de kappertjes af en voeg deze toe en blijf pureren Voeg de kappertjes toe. Daarna de bosuitjes en basilicum. Spoel de olijven...

Erik Verhoeven

6 december 2020
Like 0
Share

Madras curry

  • Rund
  • Indiaas Indiaas
Share

Rendang

Cooking Time: 160 min
  • Rund
  • Indisch Indisch
Share

EriXplaat

Cooking Time: 90 min
Niet gecategoriseerd
  • Indiaas Indiaas
Stort de bloem op je werkblad en maak hierin een grote kuil. Giet hier het water in en voeg de...
Share

Roti

Cooking Time: 45 min
  • Kip
  • Indiaas Indiaas
Het lekkerst is om dit gerecht met een mooie rotiplaat te serveren, maar wanneer je dat te bewerkelijk vind, kun...
Share

Saoto Ajam

Cooking Time: 120 min
  • KW13
  • Soepen
  • Indisch Indisch
De aardappel schillen en samen met de eieren koken.

Erik Verhoeven

4 december 2020
Like 1
Share

Gado Gado

Cooking Time: 25 min
  • Groenten
  • KW13
  • Indisch Indisch
Kook de eieren. Dop de boontjes en halveer ze. Snijdt de kool in dunne reepjes. Schil de aardappels en snijdt deze in stukken van 2 bij 2 cm. Scheur de...

Erik Verhoeven

11 november 2020
Like 0
Share

Maiskoekjes

Cooking Time: 20 min
  • Fast Food
  • KW13
  • Indisch Indisch
Snijd de ui, rode peper, knoflook en prei heel fijn. Voeg ei, mais en bloem toe en breng op smaak...
Share

Groentensalade

Cooking Time: 20 min
  • Salades
  • Japans Japans
Snij de gember, lente-uitjes en sereh heel fijn, de broccoli in kleine roosjes, paprika in reepjes en dop de peultjes....
Share

Satésaus

Cooking Time: 15 min
  • Sauzen
  • Indisch Indisch
Meng alle ingrediënten met een kopje water in een grote pan en laat langzaam op temperatuur komen, totdat er luchtbellen...
Share

Zuppa Anguria con funghi porcini

Cooking Time: 60 min
  • Groenten
  • Soepen
  • Italiaans Italiaans
Laat de gedroogde paddenstoelen 20 minuten weken in warm water en laat uitlekken in een vergiet. Snijd de stukken en...
Previous Entries
Next Entries

Categoriën

Dessert

Dessert

Fast Food

Fast Food

Groenten

Groenten

Kip

Kip

KW13

KW13

Niet gecategorizeerd

Niet gecategorizeerd

Pasta

Pasta

Rund

Rund

Salades

Salades

Sauzen

Sauzen

Soepen

Soepen

Tapenades

Tapenades

Populaire Keukens

Chinees

Chinees

Engels

Engels

Frans

Frans

Grieks

Grieks

Indiaas

Indiaas

Indisch

Indisch

Iraaks

Iraaks

Italiaans

Italiaans

Japans

Japans

Mexicaans

Mexicaans

Nederlands

Nederlands

Spaans

Spaans

Turks

Turks

Populaire Tags

hot KW01 kw13 quick vegetarisch vis zalm

Facebook Fans

Populaire Categoriën

Dessert

Dessert

Fast Food

Fast Food

Groenten

Groenten

Kip

Kip

KW13

KW13

Niet gecategorizeerd

Niet gecategorizeerd

Pasta

Pasta

Rund

Rund

  • Terms of Service
  • Privacy Policy
  • About Us