EriXplaat
Stort de bloem op je werkblad en maak hierin een grote kuil. Giet hier het water in en voeg de gist, massala en het zout toe. Begin met een vork...
Roti
Het lekkerst is om dit gerecht met een mooie rotiplaat te serveren, maar wanneer je dat te bewerkelijk vind, kun je ook voor dit alternatief gaan. EriXplaat
Gado Gado
Kook de eieren. Dop de boontjes en halveer ze. Snijdt de kool in dunne reepjes. Schil de aardappels en snijdt...
Maiskoekjes
Snijd de ui, rode peper, knoflook en prei heel fijn. Voeg ei, mais en bloem toe en breng op smaak...
Groentensalade
Snij de gember, lente-uitjes en sereh heel fijn, de broccoli in kleine roosjes, paprika in reepjes en dop de peultjes....
Satésaus
Meng alle ingrediënten met een kopje water in een grote pan en laat langzaam op temperatuur komen, totdat er luchtbellen naar boven komen. Zet dan het vuur zachter. Wanneer de...
Zuppa Anguria con funghi porcini
Laat de gedroogde paddenstoelen 20 minuten weken in warm water en laat uitlekken in een vergiet. Snijd de stukken en verwijder de schil. Snijd het vruchtvlees zeer klein. Maak de...
Funghi con uova di quaglia
Maak de champignons schoon en verwijder de steeltjes. Snijd de prosciutto en de kruiden zeer fijn en meng deze samen...
Asperges met sinaasappelsausje
kook de asperges 10 minuten in de bouillon tot ze gaar zijn. Meng de mayonaise, mosterd, rasp en het sinaasappelsap....