Kook de eieren. Dop de boontjes en halveer ze. Snijdt de kool in dunne reepjes. Schil de aardappels en snijdt deze in stukken van 2 bij 2 cm. Scheur de bladeren van de sla in stukken en leg langs de rand van een schaal. Snijdt de komkommer in plakken van...
Snijd de ui, rode peper, knoflook en prei heel fijn. Voeg ei, mais en bloem toe en breng op smaak met het suiker, peper en zout. Bak in een klein beetje olie goudbruin. Uit laten lekken en direct met chilisaus serveren.
Zet de oven aan op de hoogste stand. Tomaten halveren, binnenkant met zout bestrooien en met het vel naar boven op een bakplaat leggen en in de oven zetten, tot de velletjes zwart geblakerd zijn en los komen. Dit kan ±20 minuten duren. Haal de velletjes van de tomaten en zet deze...
Maak de marinade van alle ingrediënten en leg daarin de varkenshaasjes +/- 30 min. (Of de vorige dag) Verwarm de oven op 180°C en grill de varkenshaasjes in 20 minuten.
Snipper de gember, rode peper en knoflook. Rasp de schil en pers de citroen. Meng alle ingrediënten met het klein gesneden vlees en laat een paar uur marineren. Lekker voor op de barbecue! Grillen in de oven op bakpapier, of bakken in de pan, kan natuurlijk ook. Serveer met satésaus
Kook de eieren hard. Pel ze en bak bruin in olie. Snij de ui, rode pepers en knoflook heel fijn. Fruit samen met de poeroet in een klein beetje olie. Voeg een kopje water toe met de koenjit en het fijngesneden kokosblok. Voeg de eieren toe en laat ± 15...