Begin met het pureren van de knoflook. Spoel de kappertjes af en voeg deze toe en blijf pureren Voeg de kappertjes toe. Daarna de bosuitjes en basilicum. Spoel de olijven af en voeg ze toe. Dan de zongedroogde tomaatjes. En als laatste de tomatenpuree en olijfolie. Blijf pureren tot een enigszins...
Het lekkerst is om dit gerecht met een mooie rotiplaat te serveren, maar wanneer je dat te bewerkelijk vind, kun je ook voor dit alternatief gaan. EriXplaat
Kook de eieren. Dop de boontjes en halveer ze. Snijdt de kool in dunne reepjes. Schil de aardappels en snijdt deze in stukken van 2 bij 2 cm. Scheur de bladeren van de sla in stukken en leg langs de rand van een schaal. Snijdt de komkommer in plakken van...
Snijd de ui, rode peper, knoflook en prei heel fijn. Voeg ei, mais en bloem toe en breng op smaak met het suiker, peper en zout. Bak in een klein beetje olie goudbruin. Uit laten lekken en direct met chilisaus serveren.