0 0
Spaghetti all’assassina

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
800 gr tomaten
1 grote ui
325 gr spaghetti
1 teen knoflook
2 el olijfolie
1 gedroogde chili
basilicum
burrata

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Spaghetti all’assassina

Moordenaars spaghetti

Features:
  • Pittig
  • Vegetarisch
Cuisine:
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Steps

1
Done

tomatensaus

Snijd de tomaten in kleine stukjes. Snipper de ui en fruit in een braadpan.
Voeg de tomaten toe en laat het zachtjes koken.
Pureer na ±10 minuten met een staafmixer en laat de saus indikken, door het deksel van de pan te laten.

2
Done

Giet in een grote hapjespan de olijfolie en bak de knoflook aan. Doe de spaghetti in de pan en voeg wat heet water toe om de spaghetti zacht te maken. Roer een paar keer om, om de pasta zachter te maken en giet er dan de tomatensaus bij met de fijngemalen chili en kook dit tot de spaghetti gaar is. Verwijder de knoflook en breng op smaak met wat zout.

3
Done

Verhoog de temperatuur, waardoor de pan heet wordt om de pasta knapperig en goudkleurig te maken.
Dit geeft de spaghetti z'n moordenaar. Decoreer naar smaak met verse basilicum en de burrata.
Serveer de zeer hete pasta direct.

admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Perkedel
previous
Perkedel