0 0
Foe Yong Hai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
400 gr spitskool
1 winter peen
1 grote ui
5 eieren
2 cm gember
3 tenen knoflook
300 gr erwtjes
2 blikjes tomatenpuree
3 el suiker
3 el azijn
zout
zwarte peper

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Foe Yong Hai

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:
    • Serves 4
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Steps

    1
    Done

    de saus

    Knoflook en fijngesneden gember bakken in een klein beetje olie.
    Tomatenpuree toevoegen en 2 minuten meebakken.
    Water toevoegen en het geheel aan de kook brengen.
    Maak op smaak met suiker, azijn, zout en peper tot een zoetzure smaak.
    Als laatste de doperwten toevoegen, en even laten koken.

    2
    Done

    de omelet

    Fijn gesneden spitskool, de in dunne plakjes gesneden uien en de geraspte wortel goed door elkaar mengen.
    Bak meerdere omeletten en kluts de eieren met peper en zout.
    Houd de reeds gebakken omeletten warm in de oven op 80 graden.
    Server met de saus en witte rijst.

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    previous
    Pisang goreng
    next
    Sambal goreng boontjes
    previous
    Pisang goreng
    next
    Sambal goreng boontjes