0 0
Sambal goreng boontjes

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
350 gr rundvlees
1 rode paprika
1 rode peper
1 grote ui
200 gr wortels
200 gr witte kool
500 gr sperzie bonen
3 tenen knoflook
2 cm laos
3 blaadjes salam
1 el sambal oelek
2 cm kokosblok
1 blikje bamboespruiten
zout

Sambal goreng boontjes

Cuisine:
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Steps

1
Done

Fijngesneden knoflook en ui samen met de laos en salam in een klein beetje olie bakken.
Vervolgens het fijngesneden vlees erbij en even doorbakken.
± 2 glazen water toevoegen en laten sudderen tot het vlees gaar is.
De boontjes en de bamboespruiten toevoegen, en op smaak bren¡gen met zout en sambal.
De stukjes wortel (in de lengte gesneden) toevoegen.
Dit geheel aan de kook brengen en de groente halfgaar laten
worden. Daarna de witte kool en het kokosblok toevoegen.
Tot slot de paprika toevoegen.
Zorg ervoor dat de groente knapperig blijft.

previous
Foe Yong Hai
next
Nasi goreng
previous
Foe Yong Hai
next
Nasi goreng