0 0
Loempia

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 paK loempiavellen
125 gr taugé
100 gr witte kool
0,25 prei
75 gr wortel
1 blikje bamboespruiten
1 teen knoflook
1 el zoute ketjap
200 gr kipfilet
peper
zonnebloemolie

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Loempia

Cuisine:
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Steps

1
Done

De fijngesneden knoflook licht aanbakken in een klein beetje olie. Vervolgens gehakte kip
Er bij doen en rul bakken. De zoute ketjap bijvoegen, en doorbakken tot het vocht weg is.
De fijngesneden witte kool, de geraspte wortelen en fijngesneden bamboespruiten
toevoegen, en even doorbakken. Als laatste de taugé en de prei toevoegen en het
geheel op smaak brengen met peper.
Dit geheel uit laten lekken in een vergiet.

Leg op de rand in elk vel 1½ eetlepel vulling en vouw de loempia dicht.
De loempia's voorbakken in ruime olie tot lichtbruin, daarna invriezen.
Serveren met Chillisaus.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Pangsit
Featured Image
next
Vlammetjes
previous
Pangsit
Featured Image
next
Vlammetjes