0 0
Zuppa Anguria con funghi porcini

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
flespompoen
30 gr gedroogd eekhoorntjesbrood
350 gr grotchampignons
2 uien
150 gr boter
30 ml droge wite wijn
500 ml groente bouillon
3 el bloem
4 takjes rozemarijn
2 takjes oregano
4 el olijfolie
peper

Zuppa Anguria con funghi porcini

Pompoensoep met eekhoorntjesbrood

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:
  • 60 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Laat de gedroogde paddenstoelen 20 minuten weken in warm water en laat uitlekken in een vergiet.
Snijd de stukken en verwijder de schil. Snijd het vruchtvlees zeer klein.
Maak de paddenstoelen schoon en snijd in plakjes. Snijd de uitgelekte paddenstoelen in reepjes.

Steps

1
Done

Snipper de ui en smoor deze glazig in de boter en olijfolie.
Bestuif de pompoenblokjes in de bloem en bak goudbruin in de zelfde pan als de ui.
Schenk de wijn erbij en laat deze al omscheppend iets verdampen.
Giet de bouillon erbij en breng aan de kook.

2
Done

Haal na 15 minuten de staafmixer een paar keer door de pan, zodat een gedeelte van de pompoen gemalen wordt.
Hierdoor wordt de soep licht gebonden.
Voeg de gedroogde paddenstoelen erbij en na 15 minuten de verse.

3
Done

Laat de soep nog 10 minuten sudderen.
Meng de kruiden door de soep en laat nog 5 minuten pruttelen.

previous
Funghi con uova di quaglia
next
Satésaus
previous
Funghi con uova di quaglia
next
Satésaus