0 0
Perkedel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 gr aardappel
250 gr rundergehakt
100 gr gebakken uitjes
2 ei
zout
peper
nootmuskaat
zonnebloemolie

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Perkedel

Cuisine:
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Steps

1
Done

Van 1 ei het eiwit apart houden op een bord. Het andere ei en de eierdooier samen met het ei met de fijngestampte aardappelen, gehakt, gefruite uitjes, zout, peper en nootmuskaat
door elkaar kneden.
Hiervan kleine platte balletjes door het geklutste eiwit wentelen/draaien .
De balletjes bakken een ruime hoeveelheid olie.

admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Featured Image
previous
Vlammetjes
next
Spaghetti all’assassina
Featured Image
previous
Vlammetjes
next
Spaghetti all’assassina