0 0
Pisang goreng

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
3 bakbananen
200 gr bloem
400 ml melk
2 eieren
snufje zout
gemalen cocos
poedersuiker

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pisang goreng

gebakken banaan

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Steps

1
Done

De bananen in 2 of 3 stukken snijden en nog een maal in de lengterichting doorsnijden.

Maak van de bloem, de melk en de eieren een beslag. Deze moet iets dikker zijn dan pannenkoekenbeslag. Breng op smaak met en een snufje zout.

De bananen door het beslag halen en bakken in ruime olie, totdat ze lichtbruin zijn.

De bananen bestrooien met poedersuiker en cocos.
Serveren met ijs

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Snelle mie
next
Foe Yong Hai
previous
Snelle mie
next
Foe Yong Hai
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here