0 0
Groentensalade

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 gr broccoli
100 gr peultjes
1 rode paprika
3 lente uitjes
1 stengel sereh
2 cm gember
10 gr basilicum
3 tl limoenrasp
3 el limoensap
2 el guala djawa palmsuiker
4 el zoete chilisaus
3 el vissaus

Groentensalade

Cuisine:
  • 20 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Snij de gember, lente-uitjes en sereh heel fijn, de broccoli in kleine roosjes, paprika in reepjes en dop de peultjes.
Breng een grote pan water aan de kook.
Kook de broccoli, paprika en peultjes 2 minuten. Giet af en dompel de groenten onder in koud water.

Steps

1
Done

Meng de chilisaus, palmsuiker, limoensap, rasp, gember, vissaus en sereh in een kommetje.
Meng de kip en groenten in een schaal. Giet de saus erover en schep alles voorzichtig door elkaar.
Bestrooi met de basilicum.

previous
Satésaus
next
Maiskoekjes
previous
Satésaus
next
Maiskoekjes