Snijd het vlees in blokjes. Snijd de limoenblaadjes zonder de nerven in reepjes. Rasp de gember, hak de sjalotjes in stukken. Vijzel nu alle ingrediënten (behalve het vlees) tot een pasta of draai door de blender. Voeg eventueel een scheutje olie toe als de pasta te dik is. Wie het...
Kook de eieren. Dop de boontjes en halveer ze. Snijdt de kool in dunne reepjes. Schil de aardappels en snijdt deze in stukken van 2 bij 2 cm. Scheur de bladeren van de sla in stukken en leg langs de rand van een schaal. Snijdt de komkommer in plakken van...
Snijd de ui, rode peper, knoflook en prei heel fijn. Voeg ei, mais en bloem toe en breng op smaak met het suiker, peper en zout. Bak in een klein beetje olie goudbruin. Uit laten lekken en direct met chilisaus serveren.
Meng alle ingrediënten met een kopje water in een grote pan en laat langzaam op temperatuur komen, totdat er luchtbellen naar boven komen. Zet dan het vuur zachter. Wanneer de saus te dik is, voeg je nog wat water toe.