0 0
Ravioli al formaggio

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Pasta
200 gr Semolina (pastabloem)
2 eieren
snuf zout
1 el water
Vulling
75 gr Pecorino
40 gr Parmezaanse kaas
45 gr ricotta
1 ei
1 tl rasp van de sinaasappel
zout
peper
saus
50 gr boter
paar blaadjes salie
paar eetlepels kookvocht
2 tl rasp van de sinaasappel

Ravioli al formaggio

Ravioli met kaas

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Pasta

  • Vulling

  • saus

Directions

Share

Steps

1
Done

Meng alle ingrediënten voor de pasta en kneed tot een mooi deeg.
Laat 30 minuten rusten in plasticfolie.

2
Done

Mix de ingrediënten voor de vulling tot een egale massa.

3
Done

Neem een deel van het deeg en rol uit tot een hele dunne lap (±1mm). leg hierop hoopjes vulling.
Maak het deeg tussen de hoopjes nat met water en leg een andere lap deeg daaroverheen.
Druk het deeg tussen de hoopjes goed aan en snijd in vierkantjes.

4
Done

Smelt de boter in een pannetje samen met de salie.
Kook de ravioli tot ze al dente is.
Schep een paar eetlepels bij de saus.
Giet de pasta af en meng met de saus.
Serveer direct.
Gaat goed samen met Saltimbocca.

previous
Nasi goreng
next
Oosterse radijs salade
previous
Nasi goreng
next
Oosterse radijs salade