0 0
Pisang goreng

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
3 bakbananen
200 gr bloem
400 ml melk
2 eieren
snufje zout
gemalen cocos
poedersuiker

Pisang goreng

gebakken banaan

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Steps

1
Done

De bananen in 2 of 3 stukken snijden en nog een maal in de lengterichting doorsnijden.

Maak van de bloem, de melk en de eieren een beslag. Deze moet iets dikker zijn dan pannenkoekenbeslag. Breng op smaak met en een snufje zout.

De bananen door het beslag halen en bakken in ruime olie, totdat ze lichtbruin zijn.

De bananen bestrooien met poedersuiker en cocos.
Serveren met ijs

previous
Snelle mie
next
Foe Yong Hai
previous
Snelle mie
next
Foe Yong Hai