0 0
Pangsit

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 pakje pangsitvellen Heet ook wel wonton pastry.
250 gr kalfsgehakt
2 tenen knoflook
0,5 prei
1 ei
2 el oestersaus
peper
zonnebloemolie

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pangsit

Cuisine:
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Steps

1
Done

Snijdt de knoflook heel fijn, bak in ruime olie en haal uit de pan.
Meng deze met het gehakt en de heel fijn gesneden prei en ei.
Breng op smaak met de peper en de oestersaus.
Meng alles goed door elkaar en maak er bolletjes van. (± 10 gr per stuk).
Leg een bolletje in de hoek van een velletje. besmeer de rand met wat water en vouw in een driehoek, zoals bij een appelflap.
Plak vervolgens de 2 hoeken van 45° aan elkaar met een beetje water, in de vorm van een mutsje.
Bak de pangsit in ruime olie lichtbruin.
Serveer met Chilisaus.

Haal de knoflook uit de pan
Meng de prei met het gehakt,

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Pansotti
next
Loempia
previous
Pansotti
next
Loempia
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here