Pansotti
Met kaas gevulde pasta driehoekjes

0 0
Pansotti

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
deeg
300 gr pastabloem (tipo 00)
3 eieren
1 tl zout
vulling
50 gr Pecorino
30 gr Parmezaanse kaas
1 ei
35 gr ricotta
1 tl rasp van de sinaasappel
zout
peper
saus
100 gr boter
4 el kookvocht
2 tl rasp van de sinaasappel

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • deeg

  • vulling

  • saus

Directions

Share

Steps

1
Done

Meng de 4 ingrediënten voor het deeg en kneed tot het een stevige substantie is.
Laat het 20 minuten in plastic folie rusten.
Meng ondertussen de 7 ingrediënten voor de vulling in de keukenmachine tot een egale massa.
Neem een stuk van het deeg ter grote van een walnoot en rol deze uit tot een lange reep van ± 8 cm breed.
Leg bolletjes van de vulling met een theelepel op het deeg. Zorg dat er genoeg afstand tussen zit om er met de pasta uitsteker tussen te kunnen.
Herhaal dit tot het deeg en de vulling op is.

2
Done

Laat in een pannetje de boter smelten.
Zet een grote pan op met ruim voldoende water en een snuf zout.
Kook de pasta in 3 à 4 minuten gaar. Dit controleer je door van een pasta flapje een stukje af te snijden en te proeven.
Voeg aan de botersaus wat kookvocht toe en de sinaasappel rasp.
Serveer direct met bijvoorbeeld Saltimbocca.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Oosterse radijs salade
next
Pangsit
previous
Oosterse radijs salade
next
Pangsit