https://erik-verhoeven.nl
  • Login
  • Register
  • Recepten opmaak
    • Recepten layouts
      • Header afbeelding
      • Afbeelding links
      • Afbeelding rechts
      • Grote afbeelding
      • Meerdere afbeeldingen
    • Recipe Formats
      • Video
      • Gallery of Images
      • GIF Image Video
  • Categoriën
  • Features
    • Submit Recipe
    • Search by Ingredients
    • Product Archive
  • Layouts
  • Pages
    • Submit Recipe
    • Contact
  • Recepten opmaak
    • Recepten layouts
      • Header afbeelding
      • Afbeelding links
      • Afbeelding rechts
      • Grote afbeelding
      • Meerdere afbeeldingen
    • Recipe Formats
      • Video
      • Gallery of Images
      • GIF Image Video
  • Categoriën
  • Features
    • Submit Recipe
    • Search by Ingredients
    • Product Archive
  • Layouts
  • Pages
    • Submit Recipe
    • Contact
Share

Ajam Paniki

Cooking Time: 50 min
  • Kip
  • Indisch Indisch
Maal in de keukenmachine de sjalotjes, knoflook, gember, koenjit, kemirinoten en de rode peper fijn tot een mooie boemboe.
27 december 2020
Like 0
Read More
Share

Tomatentapenade

Cooking Time: 10 min
  • Tapenades
  • Italiaans Italiaans
Begin met het pureren van de knoflook. Spoel de kappertjes af en voeg deze toe en blijf pureren Voeg de kappertjes toe. Daarna de bosuitjes en basilicum. Spoel de olijven af en voeg ze toe. Dan de zongedroogde tomaatjes. En als laatste de tomatenpuree en olijfolie. Blijf pureren tot een enigszins...
6 december 2020
Like 0
Read More
Share

Madras curry

  • Rund
  • Indiaas Indiaas
6 december 2020
Like 0
Read More
Share

Rendang

Cooking Time: 160 min
  • Rund
  • Indisch Indisch
6 december 2020
Like 0
Read More
Share

EriXplaat

Cooking Time: 90 min
Niet gecategoriseerd
  • Indiaas Indiaas
Stort de bloem op je werkblad en maak hierin een grote kuil. Giet hier het water in en voeg de gist, massala en het zout toe. Begin met een vork van buiten naar binnen de bloem door het water te roeren. Wanneer alles gemengd is kun je het deeg een...
6 december 2020
Like 0
Read More
Share

Roti

Cooking Time: 45 min
  • Kip
  • Indiaas Indiaas
Het lekkerst is om dit gerecht met een mooie rotiplaat te serveren, maar wanneer je dat te bewerkelijk vind, kun je ook voor dit alternatief gaan. EriXplaat
5 december 2020
Like 0
Read More
Share

Saoto Ajam

Cooking Time: 120 min
  • KW13
  • Soepen
  • Indisch Indisch
De aardappel schillen en samen met de eieren koken.
4 december 2020
Like 1
Read More
Share

Gado Gado

Cooking Time: 25 min
  • Groenten
  • KW13
  • Indisch Indisch
Kook de eieren. Dop de boontjes en halveer ze. Snijdt de kool in dunne reepjes. Schil de aardappels en snijdt deze in stukken van 2 bij 2 cm. Scheur de bladeren van de sla in stukken en leg langs de rand van een schaal. Snijdt de komkommer in plakken van...
11 november 2020
Like 0
Read More
Previous Entries
Next Entries

Categoriën

Dessert

Dessert

Fast Food

Fast Food

Groenten

Groenten

Kip

Kip

KW13

KW13

Niet gecategorizeerd

Niet gecategorizeerd

Pasta

Pasta

Rund

Rund

Salades

Salades

Sauzen

Sauzen

Soepen

Soepen

Tapenades

Tapenades

Populaire Keukens

Chinees

Chinees

Engels

Engels

Frans

Frans

Grieks

Grieks

Indiaas

Indiaas

Indisch

Indisch

Iraaks

Iraaks

Italiaans

Italiaans

Japans

Japans

Mexicaans

Mexicaans

Nederlands

Nederlands

Spaans

Spaans

Turks

Turks

Populaire Tags

hot KW01 kw13 quick vegetarisch vis zalm

Facebook Fans

Populaire Categoriën

Dessert

Dessert

Fast Food

Fast Food

Groenten

Groenten

Kip

Kip

KW13

KW13

Niet gecategorizeerd

Niet gecategorizeerd

Pasta

Pasta

Rund

Rund

  • Terms of Service
  • Privacy Policy
  • About Us