Ingredients
-
flespompoen
-
30 gr gedroogd eekhoorntjesbrood
-
350 gr grotchampignons
-
2 uien
-
150 gr boter
-
30 ml droge wite wijn
-
500 ml groente bouillon
-
3 el bloem
-
4 takjes rozemarijn
-
2 takjes oregano
-
4 el olijfolie
-
peper
Directions
Laat de gedroogde paddenstoelen 20 minuten weken in warm water en laat uitlekken in een vergiet.
Snijd de stukken en verwijder de schil. Snijd het vruchtvlees zeer klein.
Maak de paddenstoelen schoon en snijd in plakjes. Snijd de uitgelekte paddenstoelen in reepjes.
Steps
1
Done
|
Snipper de ui en smoor deze glazig in de boter en olijfolie. |
2
Done
|
Haal na 15 minuten de staafmixer een paar keer door de pan, zodat een gedeelte van de pompoen gemalen wordt. |
3
Done
|
Laat de soep nog 10 minuten sudderen. |