Ingredients
-
600 gr kippendijfilet
-
1 citroen
-
50 gr Griekse yoghurt
-
2 tenen knoflook
-
2 cm gember
-
1 tl komijnzaad
-
2 tl garam masala
-
1 tl paprika poeder
-
1 rode peper
-
peper
-
1 grote ui
-
2 cm gember
-
2 tenen knoflook
-
1 tl komijnzaad
-
1 tl kurkuma
-
1 tl paprika poeder
-
2 tl garam masala
-
500 gr gezeefde tomaten
-
100 ml water
-
200 ml kokosmelk
-
1 blikje tomatenpuree
-
15 gr verse koriander
-
100 gr cashewnoten
Directions
Steps
1
Done
|
Pers de citroen, snij de knoflook en rode peper fijn en rasp de gember. |
2
Done
|
Bak na 1 uur de kipfilet blokjes op de grillpan, BBQ of pan goudbruin en gaar. |
3
Done
|
Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit hierin de fijngesneden knoflook en ui, geraspte gember en met wat zout en peper. |
4
Done
|
Voeg de gegrilde kip en de gehakte koriander toe. |