0 0
Pollo all’Arancia

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
8 Kippendijen
2 uien
50 gr zwarte olijven
1 sap van een sinaasappel
1 takje rozemarijn
1 laurierblad
1 rode peper
1 el sinaasappeljam
50 ml Marsalawijn
20 gr boter
1 el olijfolie
zout
peper

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Pollo all’Arancia

Cuisine:
  • Serves 8
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Steps

1
Done

Wrijf de kippendijen in met zout en peper. Pers de sinaasappel. pluk de blaadjes van de rozemarijn. Snijd de peper in dunne ringetjes.
Halveer de uien in en snijd dan in hele dunnen schijfjes.

2
Done

Verhit de olijfolie samen met de boter. Braad de kippendijen rondom aan.
Haal ze uit de pan en zet apart.

3
Done

Bak de uien zachtjes in het bakvet van de kip. Voeg de laurier en rozemarijn toe en blus af met de marsalawijn en het sinaasappelsap.
Voeg de rode peper, olijven en de sinaasappeljam toe. Maak op smaak met zout en peper.

4
Done

Leg alles in een ovenschaal, dek af met aluminiumfolie en zet 45-90 minuten in een voorverwarmde oven van 180­°C.

admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Ragù all Bolognese
next
Tortino di verdure grigliate
previous
Ragù all Bolognese
next
Tortino di verdure grigliate