Ingredients
-
400 gr rundergehakt
-
150 gr pancetta
-
200 gr tomaten
-
60 gr ui
-
60 gr wortel
-
60 gr selderij
-
200 gr tomatenpuree
-
200 ml groente bouillon
-
10 cl rode wijn
-
olijfolie
-
zout
-
peper
-
320 gr spaghetti
Directions
Steps
1
Done
|
Snipper de uien en de wortel zéér fijn. |
2
Done
|
Sausteer de pancetta totdat het begint te smelten en sissen, waardoor het vet vrijkomt. Zorg ervoor dat je vaak roert, om te voorkomen dat het aanbakt. Voeg daarna de gehakte groenten toe. |
3
Done
|
Zet het vuur hoger en voeg het gehakt toe. Blijf regelmatig roeren. |
4
Done
|
Voeg de tomatenpuree, tomaten en groentebouillon toe en laat dit 2 uur sudderen op middelhoog vuur. Af en toe roeren. |
5
Done
|
Kook 10 minuten voor het einde goede spaghetti al dente, bijvoorbeeld van Rummo. |