Ingredients
-
500gr rundergehakt
-
1 grote sjalot
-
3 tenen knoflook
-
1 ei
-
4 el paneermeel
-
1 el ketjap manis
-
1 el sambal oelek
-
1 rode peper
-
snuf nootmuskaat
-
1 el zonnebloemolie
-
voor de saus
-
1 grote ui
-
1 el sambal oelek
-
2 el ketjap manis
-
1 tl trassi
-
1 el pindakaas
-
1 teen knoflook
-
1 el citroensap
-
water
Directions
Steps
1
Done
|
Snijd de knoflook en sjalot fijn en bak in een beetje olie tot de sjalot glazig is. |
2
Done
|
Verwarm de oven voor op 180°C |
3
Done
|
De sausBak de ui glazig in wat olie. Voeg de sambal oelek, pindakaas en fijngesneden knoflook toe en roer goed door elkaar. Draai het vuur zacht. |
4
Done
|
Voeg de gehaktballetjes aan de saus toe en serveer met witte rijst. |