Ingredients
-
Marinade
-
2 varkenshaasjes
-
4 el balsamico azijn
-
2 el ketjap manis
-
4 el olijfolie
-
2 el sezamzaadjes
-
zout
-
peper
-
Pesto
-
20 gr Parmezaanse kaas
-
20 gr basilicum
-
2 el pijnboompitjes
-
1 teentje knoflook
-
50 ml olijfolie
-
snuf zout
-
Boontjes
-
500 gr sperzie bonen
-
12 plakjes Parmaham
-
pesto
-
Saus
-
1 ui
-
100 gr bospaddestoelen
-
250 ml kookroom
Directions
Maak de marinade van alle ingrediënten en leg daarin de varkenshaasjes +/- 30 min. (Of de vorige dag)
Verwarm de oven op 180°C en grill de varkenshaasjes in 20 minuten.
Steps
1
Done
|
De pestoRasp de kaas, pluk de blaadjes van de basilicum en doe deze samen met de overige ingrediënten in een hoge beker. |
2
Done
|
De boontjesDop en kook de boontjes 10 minuten. |
3
Done
|
De sausFruit de ui in wat boter. |
4
Done
|
Snij de varkenshaasjes in plakken en serveer ze op een bord met de saus. |