Ingredients
-
200 gr aardappelen
-
200 gr sperzie bonen
-
200 gr witte kool
-
125 gr taugé
-
4 eieren
-
0,5 komkommer
-
krop sla
-
kroepoek
-
gebakken uitjes
-
Voor de saus
-
1 sjalot
-
2 tenen knoflook
-
4 grote scheppen pindakaas
-
2 el ketjap manis
-
200 ml kokosmelk
-
1 el sambal oelek
Directions
Kook de eieren.
Dop de boontjes en halveer ze.
Snijdt de kool in dunne reepjes.
Schil de aardappels en snijdt deze in stukken van 2 bij 2 cm.
Scheur de bladeren van de sla in stukken en leg langs de rand van een schaal.
Snijdt de komkommer in plakken van 2 mm dik.
Kook de boontjes, aardappels en kool in 10 minuten gaar. Giet af, voeg de taugé toe en laat wat afkoelen.
Steps
1
Done
|
De pindasausSnipper de sjalot en snijdt de knoflook fijn. |
2
Done
|
Snijdt de gekookte eieren in vieren en verdeel deze samen met de groenten gelijkmatig over de schaal. |