Ingredients
-
1 grote courgettes
-
2 aubergines
-
3 tenen knoflook
-
400 gr cherry tomaatjes
-
3 rode paprika's
-
250 gr mozzarella
-
1 potje tomaten tappenade
-
50 gr rucola
-
Parmezaanse kaas
-
olijfolie
-
zout
-
peper
Directions
Steps
|
1
Done
|
VoorbereidingVerwarm de oven voor op 250°C. Was de paprika's, snijd ze doormidden en verwijder de kapjes en de zaadlijsten. Leg ze met de bolle kanten naar boven op een bakplaat met bakpapier. Zet dit in de oven tot het vel bruin is en blaren vertoont. Dit duurt ongeveer 15 minuten. Als dit niet het geval is, zet dan de grill aan. Laat ze vervolgens even dampen in een schaal afgedekt met plastic folie. Pel vervolgens de velletjes van de paprika. |
|
2
Done
|
Snijd de courgettes en de aubergines in dunne ronde plakjes. Bestrijk ze licht met olijfolie en grill ze aan beide kanten in een met olijfolie ingevette grillpan tot ze helemaal zacht zijn.(vuur niet te hoog!) Zet apart. Snijd de mozzarella in dunne plakjes en bestrooi met zout en peper uit de molen. |
|
3
Done
|
BereidingBekleed een bakplaat met bakpapier. |








