0 0
Naan

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
300 gr patentbloem
30 gr gesmolten boter
20 gr gist
100 gr Griekse yoghurt
100 ml lauwwarm water
1 tl suiker
snuf zout

Naan

Cuisine:
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Steps

1
Done

Los de gist op in het lauwe water.
Meng alle ingrediënten in een kom en kneed tot een mooi deeg.
Dek het af met een warme vochtige doek en laat een uur rijzen.

2
Done

Verwarm de oven voor op 100 °C.
Kneed het deeg nogmaals goed door en verdeel in 4 gelijke stukken.
Laat in een koekenpan zonnebloemolie heet worden en bak de naan aan beide zijden aan.
Houd de naan warm in de oven en serveer bijvoorbeeld bij Tikka Masala.

previous
Okra met uien
next
Spaghetti alla puttanesca
previous
Okra met uien
next
Spaghetti alla puttanesca