Ingredients
-
8 Kippendijen
-
2 uien
-
50 gr zwarte olijven
-
1 sap van een sinaasappel
-
1 takje rozemarijn
-
1 laurierblad
-
1 rode peper
-
1 el sinaasappeljam
-
50 ml Marsalawijn
-
20 gr boter
-
1 el olijfolie
-
zout
-
peper
Directions
Steps
|
1
Done
|
Wrijf de kippendijen in met zout en peper. Pers de sinaasappel. pluk de blaadjes van de rozemarijn. Snijd de peper in dunne ringetjes. |
|
2
Done
|
Verhit de olijfolie samen met de boter. Braad de kippendijen rondom aan. |
|
3
Done
|
Bak de uien zachtjes in het bakvet van de kip. Voeg de laurier en rozemarijn toe en blus af met de marsalawijn en het sinaasappelsap. |
|
4
Done
|
Leg alles in een ovenschaal, dek af met aluminiumfolie en zet 45-90 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. |








