0 0
Gnocchi met gorgonzola en peer

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Gnocchi
500 gr aardappelen
1 ei
125 gr bloem
zout
Saus
200 gr gorgonzola dolce
125 ml slagroom
75 ml volle melk
1 peer
35 gr Parmezaanse kaas
15 gr platte peterselie

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Gnocchi met gorgonzola en peer

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:
  • Medium

Ingredients

  • Gnocchi

  • Saus

Directions

Share

Steps

1
Done

Gnocchi

Kook de aardappels 20 minuten of tot ze gaar zijn. Pureer ze nog warm met de knijper.
Roer er de bloem het geklopte ei en wat zout door en kneed tot het een zacht en elastisch deeg is.
Let goed op dat er niet te veel bloem of aardappel in zit.
Maak lange rollen van 1,5 cm dik en snijd deze in stukjes van 2 cm.
Rol er met de achterkant van een vork ribbeltjes in, zodat de saus kan hechten.
Leg ze op een met bloem bestoven snijplank.

2
Done

Saus

Snijd de korst van de kaas en laat de rest langzaam in de room met de melk smelten. Snijd de peren in stukjes en voeg samen met de peterselie toe aan de saus. Breng op smaak met peper.

3
Done

Kook de gnocchi gaar in gezouten water.
Ze zijn gaar als ze boven komen drijven.
Schep ze door de kaassaus.
Serveer en bestrooi met de geraspte kaas

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Ravioli
next
Carnaval Ravioli
previous
Ravioli
next
Carnaval Ravioli