Ingredients
-
5 grote aardappelen
-
2 scharreleieren
-
400 gr spinazie
-
1 grote ui
-
1 wortel
-
100 gr Parmezaanse kaas
-
500 gr kabeljauwfilet
-
1 el mosterd
-
250 ml slagroom
-
1 citroen
-
1 bosje platte peterselie
-
zwarte peper
-
olijfolie
-
nootmuskaat
Directions
Verwarm de oven voor op 230ºC. Doe de aardappels in gezouten kokend water, laat het water weer aan de kook komen en dan 20 minuten koken.
Leg voorzichtig de eieren in de pan en laat die 8 minuten meekoken.
De eieren zijn dan hard en de aardappels gaar.
Stoom in die tijd de spinazie in een vergiet die je op de pan zet.
Dit kost maar een enkel minuutje.
Druk zoveel mogelijk vocht uit de spinazie, doe de spinazie in een kom en laat nu de aardappels uitlekken in het vergiet.
Spoel de eieren af onder koud water, pel ze en snijd ze in vieren.
Steps
1
Done
|
Snij de ui en wortel fijn en bak deze in in een andere pan ongeveer 5 minuten in wat olijfolie op een laag vuur. |
2
Done
|
Prak de uitgelekte aardappel met wat olijfolie, zout en peper en een vleugje nootmuskaat als je wilt. |
3
Done
30 min
|
Zet de schaal 25-30 minuten in de oven of tot de laag aardappel goudbruin is geworden. |