Ingredients
-
800 gr kippenbouten
-
300 gr kouseband
-
200 gr aardappelen
-
2 grote uien
-
4 tenen knoflook
-
1 blikje tomatenpuree
-
1 el mango chutney
-
2 el massala
-
4 eieren
-
150 gr trostomaatjes
-
zonnebloemolie
-
peper
Directions
Het lekkerst is om dit gerecht met een mooie rotiplaat te serveren, maar wanneer je dat te bewerkelijk vind, kun je ook voor dit alternatief gaan.
Steps
1
Done
|
Bak de kippenbouten bruin. |
2
Done
|
Snijdt de kouseband in stukken van 4 cm en kook deze 10 minuten. Laat de eieren meekoken. |
3
Done
|
Snipper de ui en de knoflook en bak deze met de mango chutney tot de ui glazig is. |
4
Done
|
Schil de aardappels en snijdt deze in stukken van 2 cm. Bak ze bruin in de zonnebloemolie en hou apart. |
5
Done
|
Bestrooi de eieren met massala en bak ze in een beetje olie en boter. |
6
Done
|
Wanneer de kippenbouten mals gestoofd zijn, kun je overwegen om het vlees met 2 vorken van de botten te scheiden en het vlees weer in de pan te doen. |