0 0
Carnaval Ravioli

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
300 gr bloem T55
80 gr suiker
30 gr volle melk
2 eieren
20 gr lijnzaadolie
rasp van de sinaasappel
zout
100 gr Aardbeienjam
poedersuiker
voor het eiwit ei

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Carnaval Ravioli

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:
  • Serves 9
  • Medium

Ingredients

Directions

Steps

1
Done

Giet de bloem in een kom, voeg suiker, sinaasappelrasp, zout en eieren toe.
Roer dit goed door elkaar.
Giet de olie erbij en meng dit.
Voeg de melk toe, roer erdoor.
Kneed met de hand op een met bloem bestoven werkblad tot een soepel en homogeen deeg ontstaat.
Vorm een bal, wikkel deze in folie en laat het 30 minuten op kamertemperatuur rusten.

2
Done

Verdeel het deeg in tweeën en rol het met een deegroller uit tot een dikte van 2 mm.
Snijd de schijven uit met een diameter van 8-10 cm.
Doe een theelepel jam in het midden van elke schijf, borstel de randen met eiwit, vouw in de helft van een halve maan en verzegel met een vork.

3
Done

Leg de ravioli op een bakplaat met bakpapier. Bak ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Gnocchi met gorgonzola en peer
next
Kiprolletjes met ansjovis en kappertjes
previous
Gnocchi met gorgonzola en peer
next
Kiprolletjes met ansjovis en kappertjes