0 0
Rundvlees in zwarte bonensaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

250 gr biefstuk
1 teen knoflook
2 cm gember
1 lente uitje
1 tl maïzena
1 tl oestersaus
200 gr shiitakes
1 el zwarte bonensaus

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Rundvlees in zwarte bonensaus

Cuisine:
    • Medium

    Ingredients

    Directions

    Share

    Steps

    1
    Done

    Snijd de biefstuk in dunne plakjes. Meng de maïzena met het koude water en roer tot de klontjes weg zijn, roer daarna de oestersaus erdoor en voeg daarna het vlees toe.
    Meng dit goed met de marinade.

    2
    Done

    Snijd de gember en de knoflook fijn.
    Scheur de shiitakes doormidden en de lente uitjes in ringetjes.

    3
    Done

    Bak de knoflook en de gember kort en voeg de shiitakes toe. Wok deze 1 minuut.
    Voeg het vlees toe en blijf omscheppen tot het rondom gekleurd is.

    4
    Done

    Voeg de zwarte bonensaus toe, schep om en zet het vuur uit.
    serveer direct met witte rijst en de lente ui.

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    previous
    Dadar isi
    previous
    Dadar isi