0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gr kippendijfilet
2 schijfjes laos
2 cm kokosblok
2 blaadjes salam
3 stengels sereh
2 el sambal oelek
1 blikje tomatenpuree
2 uien
2 tenen knoflook
zout
peper
zonnebloemolie

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ajam boemboe roedjak

Ajam boemboe roedjak

Cuisine:

De in stukken gesneden kip bakken in ruime olie. De boemboe lichtbruin bakken. Sambal en tomatenpuree toevoegen en op smaak brengen met zout. Als laatste kip en kokosblok toevoegen.

  • 45
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Hete kip

Steps

1
Done

De kip in stukken snijden en bakken in ruime olie totdat ze lichtbruin zijn.

2
Done

De fijngesneden uien en knoflook te samen met de laos, salam en sereh in een klein beetje olie lichtbruin bakken.

3
Done

Vervolgens de sambal en de tomatenpuree toevoegen, even doorbakken en ± 1 glas water toevoegen.
Op smaak brengen met zout.

4
Done

Als laatste de gebakken kip en de kokosblok toevoegen en ± 15minuten laten sudderen.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Tikka Masala
next
Asperges met sinaasappelsausje
previous
Tikka Masala
next
Asperges met sinaasappelsausje
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here