Begin met het pureren van de knoflook. Spoel de kappertjes af en voeg deze toe en blijf pureren Voeg de kappertjes toe. Daarna de bosuitjes en basilicum. Spoel de olijven af en voeg ze toe. Dan de zongedroogde tomaatjes. En als laatste de tomatenpuree en olijfolie. Blijf pureren tot een enigszins...
Laat de gedroogde paddenstoelen 20 minuten weken in warm water en laat uitlekken in een vergiet. Snijd de stukken en verwijder de schil. Snijd het vruchtvlees zeer klein. Maak de paddenstoelen schoon en snijd in plakjes. Snijd de uitgelekte paddenstoelen in reepjes.
Maak de champignons schoon en verwijder de steeltjes. Snijd de prosciutto en de kruiden zeer fijn en meng deze samen met de olijfolie. Vul hiermee de champignons tot net onder de rand. Breek het eitje en vul de champignon. Maak af met de Parmezaanse kaas. Bak de champignons ongeveer 20...
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de pompoen in plakken, daarna in repen. Schep de stukken om met de helft van de olijfolie en wat zout en peper. Rooster ze in 20 à 25 minuten gaar op een bakplaat. Keer ze halverwege om.