EriXite

Vind hier je heerlijke recept!



Gegrilde zalmSpeciaal

Categorie: 
door

Dé Barbecue klassieker!

0
0
Super eenvoudig
vrij goedkoop
Klaar in
Bereidingstijd

Ingrediënten

Voor 4 Person(s)

Gegrilde zalm

  • 4 zalmmoten
  • 2 el gembersiroop
  • 3 el Kikkomansaus
  • 1 el Mirin
  • 3 lenteuitjes

Gegrilde zalm Werkwijze

  1. Meng de gembersiroop, Kikkomansaus en Mirin. in een kommetje en voeg de fijngehakte lenteui toe.
    Leg de vis in een schaaltje, voeg de marinade toe en laat de vis marineren (15 min. tot 24 uur)
  2. Laat de vis uitlekken en vang de marinade op.
    Rooster de vis 3 tot 10 min. aan beide zijden. (kan ook op de barbecue!)
  3. Doe de marinade in een steelpannetjes en laat het op hoog vuur ca. 2 min. inkoken.
    Schep de marinade over de vis en serveer met gekookte rijst