EriXite

Vind hier je heerlijke recept!



AlbondigasSpeciaal

Categorie: 
0
0
Super eenvoudig
goedkoop

Ingrediënten

Voor 5 Person(s)

Albondigas

  • 500 gr lamsgehakt
  • 1 ei
  • 5 el paneermeel
  • 400 ml tomatenblokjes
  • 2 tenen knoflook
  • 1 rode peper
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl oregano
  • 10 gr peterselie
  • 2 sjalotjes
  • 1 tl suiker
  • peper
  • zout

Albondigas Werkwijze

  1. Meng het gehakt met het ei, paneermeel, de helft van de fijngesneden knoflook, peper, zout, paprikapoeder en oregano en de helft van de peterselie.
  2. Draai er balletjes ter grootte van een walnoot van.
  3. Verhit een beetje olie in een pan en bak de gehaktballetjes mooi bruin en gaar.
  4. Verhit olie in een andere pan en fruit de gesnipperde sjalotjes.
  5. Voeg de andere helft van de fijngesneden knoflook en rode peper toe. Fruit dit een paar minuten aan en voeg dan de gezeefde tomaten toe.
  6. Breng de saus op smaak met suiker, peper en zout.
  7. Voeg als laatste wat verse peterselie toe.
  8. Doe de balletjes bij de saus en schep alles goed om.
    Serveer met brood.