EriXite

Vind hier je heerlijke recept!



Torta con Taleggio e SalviaSpeciaal

door

Heerlijke pompoenflapjes met bladerdeeg

0
0
Super eenvoudig
vrij goedkoop
Klaar in
Wachttijd 20m

Ingrediënten

Voor 4 Person(s)

Pompoenflapjes

  • 4 plakken bladerdeeg
  • flespompoen
  • 4 takjes tijm
  • 4 blaadjes salie
  • 100 gr Taleggiokaas
  • 1 ui
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Torta con Taleggio e Salvia Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
    Snijd de pompoen in plakken, daarna in repen. Schep de stukken om met de helft van de olijfolie en wat zout en peper.
    Rooster ze in 20 à 25 minuten gaart op een bakplaat. Keer ze halverwege om. Fruit de in ringen gesneden ui en tijm in de rest van de olie tot de ui goudbruin is.
  2. Leg de plakken bladerdeeg op een bakplaat met daar onder bakpapier. Verdeel de ui op het binnenste deel, leg daar 2 plakken pompoen, stukjes Taleggiokaas en een salieblaadje op. Bestrooi met zout en peper.
    Bak 20 tot 25 minuten, tot de deegrand goudbruin en gerezen is en de kaas gesmolten.

Voedinswaarde

(vegetarisch)
Per Serving