EriXite

Vind hier je heerlijke recept!



Zuppa di PeperoniSpeciaal

door

Lekkere paprikasoep

0
0
Easy
goedkoop
Klaar in

Ingrediënten

Voor 4 Person(s)

Paprikasoep

  • 2 gele paprika's
  • 2 rode paprika's
  • 4 el creme fraiche
  • 750 ml groenten bouillon
  • 8 middelgrote aardappelen
  • 2 blikken tomatenpuree
  • 2 rode uien
  • 100 gr Parmagiano Reggiano
  • olijfolie
  • zout
  • peper
  • 4 takjes platte peterselie

Zuppa di Peperoni Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 220֯C.
  2. Leg de paprika’s in een ovenschaal en bak ze ± 30 minuten. Laat ze afkoelen in een plastic zak.
  3. Schil de aardappelen en kook ze gaar. (20-30 minuten).
  4. Als de paprika’s afgekoeld zijn kun je de schil verwijderen en in stukken snijden. Verwijder de zaadlijsten.

  5. Bak de gesnipperde ui en paprika in een beetje olijfolie.
  6. Pureer de paprika’s met de aardappelen, zure room, tomatenpuree en Parmezaanse kaas tot een gladde massa.
  7. Voeg de groentebouillon toe en breng op smaak met zout en peper.
  8. Serveer met geroosterd brood.